Sunday, December 5, 2010

just for fun............

 mummy....sex tu apa?
Mummy, SEX tu apa?

Seorang anak perempuan yang baru masuk tadika bertanya kepada mummynya.Mummy, mummy.....SEX tu apa?" Terkedulah Si Ibu..Terasalah akan kemodenan zaman sekarang yang berjaya membuatkan manusia berfikiran lebih terbuka.
Sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat diperkatakan, mulalah Si Ibu mencari jawapan yang sesuai. Dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan sejagat.Maka Si Ibu pun mula memberikan jawapan mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga. Diikuti dengan pembentukkan bayi di dalam kandungan dan diselitkan juga dengan kisah percintaan antara mummy dan daddy nya dari zaman universiti lagi sehinggalah dengan kehadiran Si Comel iaitu anak gadisnya yang bertanya itu.

Tiba-tiba Si Anak menangis teresak-esak. Si Ibu kehairanan dan bertanya. Si Anak menjawab dalam tangisan... Katanya jawapan mummy tu panjang, ruangan jawapannya pendek saja...Seraya Si Anak menyerahkan buku latihan yang tertulis kat depannya (cover)...NAME: .........................................

SEX: ............................................

CLASS: .........................................

SUBJECT.....................................